Zeeland heeft zoveel te bieden qua activiteiten met kinderen!

Hieronder enkele tips.

Strand

Natuurlijk beginnen we gewoon met de meest voor de hand liggende. Het strand! Als je in Zeeland bent, kunnen stranddagen natuurlijk niet ontbreken!

Kinderen genieten ervan!

Neem een handdoek mee en een tas met emmertjes en schepjes en ze vermaken zich prima in de grote zandbak!
En ja de vraag welk strand? Zeeland heeft overal prachtige stranden!

Zoutelande is natuurlijk het meest dichtbij. Vanaf Duinstraatje 15 is het de straat oversteken en vanaf De Zilte Melis 10 minuutjes op de fiets. Even naar beneden op de trap en je kan een heerlijk ijsje halen of even een terrasje pakken!

Ook leuk is het strand in Vrouwenpolder. Bij Dam Vrouwenpolder heb je een hele leuke speelvoorziening. Dus naast het strand kunnen ze ook hier lekker spelen!
Of ga je lekker aan het strand in Vlissingen aan de boulevard, in Domburg, Oostkapelle? Keuze genoeg!

Speeltuin in Meliskerke

Om de hoek bij De Zilte Melis zit een hele grote buitenspeeltuin!
De speeltuin is alleen in de zomerperiode geopend.

Hof Poppendamme

Een van de favorieten, Hof Poppendamme! Een geweldige speelboederij! Binnen en buiten is het heerlijk te vertoeven en niet geheel onbelangrijk, ook voor de ouders. De kaart is hier echt top!! Geen standaard friet en chips, maar monkeyplatters, de lekkerste taartjes van Honeypie. Maar ook het Waarom-heb-ik-ook-alweer-kids-ontbijt of het ik-kan-niet-kiezen ontbijt. ga zo maar door! En voor de papa's (en natuurlijk ook mama's) een paar goede biertjes.

Ga je lekker buiten chillen op de grote kussens of binnen op de vintage banken?

De Jonge Johannes

In Serooskerke heb je De Jonge Johannes. Te herkennen aan de prachtige molen. In het seizoen heb je er het grote maïsdoolhof, uiteraard de grote speeltuin met vanaf het terras een goed overzicht voor de ouders en een midgetgolf.

Het perfecte plekje voor ouders en kinderen met een mooie weertje!

Het Kaslokaal

In Oostkapelle heb je theetuin het Kaslokaal. Met een prachtige kas waar een heel leuk winkeltje is, een lunchroom en fijne tuin waar je kan zitten tussen de kipjes.
Ook worden er heel vaak leuke activiteiten gehouden (te checken in de agenda op hun website)!

't Lokaaltje

Tijdens het middagje shoppen in Middelburg ga je natuurlijk even lunchen met je kindjes bij 't Lokaaltje. Dit kleine, gezellige zaakje is helemaal ingericht op even een hapje eten of drinken met je kindjes. Op het menu allemaal kindvriendelijke hapjes en een uitgebreide speelhoek!

SHARE THIS STORY