Uit eten in Middelburg

In een van de knusse straatjes in Middelburg vind je restaurant Scherp. Chef Mart maakt van de fijnste ingrediënten van Zeeuwse bodem de mooiste borden op! Je kunt hier à la carte eten, maar nog leuker is om te kiezen voor een menu met bijpassende wijnen!

Een avond volop genieten hier!

01

Hét visrestaurant van Middelburg waar alles draait om passie voor vis, heerlijke wijnen en de Bourgondische levensstijl!

02

..

Elementum semper eget habitant enim. Cursus commodo et velit sit egestas dolor morbi proin. Urna velit nec, massa etiam tristique enim, interdum consequat. Consectetur suspendisse sit vitae tempus tristique. Mollis gravida duis leo sed gravida volutpat. Urna velit nec, massa etiam tristique enim, interdum consequat. Consectetur suspendisse sit vitae tempus tristique. Mollis gravida duis leo sed gravida volutpat.

03

SHARE THIS STORY